Paluu epätoivoisessa tilanteessa

Tänään päättyneessä UEFA:n Mestarien liigan 1/8-finaalien toisen kierroksen painopisteottelussa Chelsea voitti Dortmundin kotonaan 2-0, ja jatkoon edettiin kokonaistuloksella 2-1.

Vaikka Dortmund oli kerran yliotteen näyttämöllä, Chelsea tasoitti lopulta Sterlingin kokonaispistemäärän numerolla 17 jalkapallo pelipaidatmenetettyään monia tilaisuuksia. Toisella puoliajalla se oli vieläkin voimakkaampi, dominoiva ja teki 2 maalia peräkkäin peruuttaakseen ja edetäkseen. Tämä voitto on myös Chelsean ensimmäinen voittoputki lähes viiden kuukauden jälkeen. Edellisen kerran he voittivat voittoputken lokakuussa 2022.

Pelin jälkeen pieni Chelsea pelipaitafani murtautui stadionille ja halasi Enzoa. Poika oli hyvin tunteellinen, ja Enzo antoi hänelle myös paidan. Tämä on myös upea jakso pelissä!